Thuis Nieuws

Toepassingsgebieden van UVlasers

Certificaat
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor verpakking. Uw pakketten worden goed ontworpen en zorgvuldig voorbereid. Kijkt fijn!

—— Gustavo

Dank u, Zoe. Ik liet u enkel het weten ik citeerde rond 5 mensen over laserbron. Er waren goedkopere aanbiedingen maar ik kies u uiteindelijk. Ik houd van uw bedrijf vooral de dienst.

—— Kampioen

De goed gebouwde machine kijkt stevig…. als het!

—— Stefano

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Toepassingsgebieden van UVlasers
Laatste bedrijfsnieuws over Toepassingsgebieden van UVlasers

De ultraviolette lasers zijn beroemd voor hun fijne verwerking en worden één van de heersende stromingslasers na vezellasers. De ultraviolette lasers hebben de voordelen geen die andere lasers hebben. Zij kunnen thermische spanning beperken, schade aan het werkstuk verminderen en de integriteit van het werkstuk handhaven tijdens verwerking. Momenteel, zijn er vier belangrijke gebieden van UVlasertoepassing in ondernemingsverwerking: glastechnologie, scherpe technologie, ceramische technologie, en plastic technologie.

 

1. Glasambacht: Glas het merken kan op de verpakking van glasflessen in diverse industrieën zoals wijnflessen, kruidende flessen, drankflessen, enz. worden toegepast. Het kan ook in de vervaardiging worden gebruikt van de giften en het kristal het merken van de glasambacht.

laatste bedrijfsnieuws over Toepassingsgebieden van UVlasers  0

2. Laserknipsel: Het UVlasermateriaal kan op vele gebieden in de productie van flexibele raad, met inbegrip van FPC-profielknipsel, contourknipsel die, boring, zachte en harde raad en in orde makend, mobiele telefoongeval, PCB-vormknipsel dekkingsfilm worden gebruikt, enz. die snijden openen aan het licht brengen.

 

3. Plastiek die merken: De toepassingswaaier omvat de meeste algemene plastieken en sommige techniekplastieken, zoals pp, PE, PBT, HUISDIER, PA, ABS, POM, PS, PC, ETTERS, EVA, enz., en kan ook voor plastic legeringen zoals worden gebruikt; PC/ABS en andere materialen, het handschrift duidelijk door laser is duidelijk en helder, en het zwart-witte handschrift kan worden gemerkt.

laatste bedrijfsnieuws over Toepassingsgebieden van UVlasers  1

4. Ceramische gravure: het toepassingsgebied omvat vaatwerkkeramiek, vaaskeramiek, de bouwlevering, ceramische sanitaire waren, theestelkeramiek, enz.-heeft de Ultraviolette laser hoge piekwaarde en klein thermisch effect. Het heeft natuurlijke voordelen voor gelijkaardige ceramische breekbare producten, zoals ets, gravure, en het snijden die niet gemakkelijk zijn om het apparaat te beschadigen, en het proces is nauwkeurig, verminderend middelafval.

Bartijd : 2020-09-08 20:50:21 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Riselaser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex Ren

Tel.: 008613924641951

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)