Thuis Nieuws

De Lasers van de hoge Machtsvezel zijn Populair

Certificaat
Van goede kwaliteit industriële Lasersnijmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit industriële Lasersnijmachine voor verkoop
Klantenoverzichten
Goed bedrijf met de aardige dienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier, goederen is geleverd in time en aardig pakket.

—— David

Bedankt voor Perfect Laser's blijvend ondersteunen en begeleiding. Met uw hulp en instructie, ik win meer marktaandeel.

—— Michal

Betrouwbaar bedrijf met goede kwaliteit en de aardige dienst, zeer professioneel en nuttig, zullen wij tweede orde spoedig plaatsen.

—— Peter

Dank voor de duurzame steunen van Riselaser, kwaliteit van lasermachine is uitstekend, houden wij van het zeer, danken u.

—— Simon

Goede verpakking, ontvangen product goed

—— Mike

Door zeer goede mededeling alle opgeloste problemen, tevreden met mijn aankoop. wij zullen aardige samenwerking in de nabije toekomst hebben.

—— Hasan

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

De Lasers van de hoge Machtsvezel zijn Populair

De Lasers van de hoge Machtsvezel zijn Populair

De laatste jaren, is de meest significante en snelste ontwikkeling in de volledige laserindustrie in China ongetwijfeld de markt van de vezellaser. Sinds het ingaan van de markt, hebben de vezellasers spurt de groei tijdens het afgelopen decennium ervaren. Momenteel, heeft het marktaandeel vezellasers op het industriële gebied 50% overschreden, die een onbetwistbare overlord op dit gebied is. De globale industriële laseropbrengsten zijn van $2,34 miljard in 2012 tot $4,88 miljard in 2017 gestegen, en de markt heeft verdubbeld. Er is geen twijfel dat de vezellasers de steunpilaar van de laserindustrie zijn geworden, en deze situatie zal lange tijd in de toekomst blijven.

Alle-ROUNDER

Één van de aantrekkelijkste voordelen van vezellasers is hun brede waaier van materialen, hun toepasselijkheid, en lage onderhoudskosten. Het kan niet alleen gemeenschappelijke koolstofstaal, roestvrij staal, legerings en non-metal materialen, maar ook het snijden van en lassend hoogst weerspiegelende metalen zoals messing, aluminium, koper, goud en zilver verwerken.

De vezellasers kunnen niet alleen voor het snijden van een verscheidenheid van hoogst weerspiegelende metalen, maar ook voor een brede waaier van toepassingen worden gebruikt. Bijvoorbeeld, het snijden dik koper voor elektroverbinding aan de bus, het snijden dun koper voor bouwmaterialen, het snijden/lassengoud en zilver voor juwelenontwerp, lassenaluminium voor fuselagestructuur of automobiel lichaam.

Betere verwerkingshulpmiddelen

Als de ontwikkelingstendens van vezellasers van de tendens van de verwerking van de middelgrote en hoge machtslaser wordt gezien, zijn de populairste vezellasers in de vroege markt 1 kW aan 2 kW. Nochtans, met de achtervolging van betere verwerkingssnelheid en efficiency, zijn de producten van 3k ~ 6kW de heetste industrie geworden. In de toekomst, zou deze tendens moeten de vraag van de industrie naar 10 lasers van de het segmentvezel van kW drijven en van de hogere macht.

Bartijd : 2019-07-13 17:19:17 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Riselaser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Zoe

Tel.: 008613682329217

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)