Thuis Nieuws

Hoe te om het probleem van gebrand op te lossen en residu in het knipsel van de metaallaser

Certificaat
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor verpakking. Uw pakketten worden goed ontworpen en zorgvuldig voorbereid. Kijkt fijn!

—— Gustavo

Dank u, Zoe. Ik liet u enkel het weten ik citeerde rond 5 mensen over laserbron. Er waren goedkopere aanbiedingen maar ik kies u uiteindelijk. Ik houd van uw bedrijf vooral de dienst.

—— Kampioen

De goed gebouwde machine kijkt stevig…. als het!

—— Stefano

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Hoe te om het probleem van gebrand op te lossen en residu in het knipsel van de metaallaser
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van gebrand op te lossen en residu in het knipsel van de metaallaser

Zoals we allen weten, wordt heel wat hitte geproduceerd tijdens de verwerking van het bladmetaal. Als de hitte van de snijmachine van de vezellaser niet snel in de lucht kan verspreiden, zal het de rand om veroorzaken te branden. Bijvoorbeeld, wanneer een snijmachine van de metaallaser ponsen is, wegens de kleine thermische verspreidingsruimte en de concentratie van hitte, is de temperatuur van het werkstuk te hoog, resulterend in overblijvende randen. Bovendien tijdens dikke plaatverwerking, accumuleren het gesmolten metaal en de hitte op de oppervlakte van het materiaal, en de ontoereikende hulpluchtstroom belemmert de scheiding van hitte, resulterend in het bovenmatige branden van de van de metaalplaat en rand doorsmelting.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van gebrand op te lossen en residu in het knipsel van de metaallaser  0

Hoe te om het probleem van gebrand en residu van de snijmachine van de metaallaser zo op te lossen?

Hoe te om de invloed van oxydatiereactie te verhinderen is de hitte het belangrijkste idee om het probleem van de doorsmelting van het koolstofstaalponsen op te lossen. Deze methode kan voor laserknipsel worden gebruikt. Aan het eind van zuurstofblanking, wordt het hulpgas gebruikt om de versie van lucht of stikstof van de machtsschakelaar te vertragen. Deze methode kan de stempels van het bladmetaal van 1/6 dikte behandelen.

Impuls de scherpe voorwaarden en van de piekoutputmacht voorwaarden met lage frekwentie hebben de kenmerken van het verminderen van hitteoutput, die scherpe voorwaarden kan optimaliseren. Deze arbeidsvoorwaarde is een single-pulse laserstraal met hoge piekoutput, hoge energie-intensiteit en met lage frekwentie, die de accumulatie van gesmolten metaal op de oppervlakte van het materiaal en de hitteoutput kan verminderen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het probleem van gebrand op te lossen en residu in het knipsel van de metaallaser  1

In het kort, is de manier om dit fenomeen te behandelen de werkdruk van het hulpgas en de reeks te verhogen de maximumoutput en de impulsnormen met lage frekwentie. Wanneer het gebruiken van hulpgas in de lucht, zal het niet als stikstof branden en zal bodem geen afval produceren.

De snijmachine van de vezellaser gebruikt een vezellaser, die heel wat hitte heeft. Onder de actie van deze laser, kan het efficiënte knipsel worden bereikt. De snelheid en de nauwkeurigheid zijn zeer hoog, wat is waarom zo vele mensen bereid zijn te kiezen. De plasticiteit van de snijmachine van de vezellaser is zeer sterk. In het scherpe proces, zijn er vele methodes.

Bijvoorbeeld, is het vliegtuigknipsel geneigd, maar geen kwestie welk soort knipsel op de snijmachine wordt uitgevoerd van de vezellaser, de vlakheid van de oppervlakte kan worden gewaarborgd. Vandaar dat is deze scherpe techniek populairder.

Bartijd : 2021-07-06 17:12:07 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Riselaser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex Ren

Tel.: 008613924641951

Fax: 86-755-2750-2701

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)