Thuis Nieuws

De basisstructuur van de laser

Certificaat
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor verpakking. Uw pakketten worden goed ontworpen en zorgvuldig voorbereid. Kijkt fijn!

—— Gustavo

Dank u, Zoe. Ik liet u enkel het weten ik citeerde rond 5 mensen over laserbron. Er waren goedkopere aanbiedingen maar ik kies u uiteindelijk. Ik houd van uw bedrijf vooral de dienst.

—— Kampioen

De goed gebouwde machine kijkt stevig…. als het!

—— Stefano

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De basisstructuur van de laser
Laatste bedrijfsnieuws over De basisstructuur van de laser

1. Laser werkend middel

De productie van lasers moet een geschikt werkend middel kiezen, dat gewone lichaam, vloeistof, vast lichaam of halfgeleider kan zijn. In dit middel, kan de bevolking worden omgekeerd, creërend de noodzakelijke voorwaarden om lasers te verkrijgen. Duidelijk, is het bestaan van metastabiele energieniveaus zeer voordelig aan de totstandbrenging van de wereld van de bevolkingsinversie. Er zijn bijna duizend soorten werkende media, en de lasergolflengten die kunnen worden geproduceerd omvatten een brede waaier van veel infrarood om ultraviolet te zuigen.

Als kern van de laser, bestaat het uit twee delen: geactiveerde deeltjes (die metaal) zijn en de matrijs. De structuur van het energieniveau van de geactiveerde deeltjes bepaalt het spectrale kenmerken en fluorescentieleven van de laser. De matrijs bepaalt hoofdzakelijk de fysieke en chemische eigenschappen van het werkende materiaal. Volgens de structuur van het energieniveau van de geactiveerde deeltjes, kan het in een systeem op drie niveaus (zoals een robijnrode laser) en een systeem met vier niveaus worden verdeeld (zoals ER: YAG-laser). Momenteel, zijn er hoofdzakelijk vier soorten algemeen gebruikte werkende materialen: cilinder (momenteel gebruikt de meesten), vlakke plaat, schijf en buis.
laatste bedrijfsnieuws over De basisstructuur van de laser  0
2. Aansporingsbronnen

om bevolkingsinversie in het werkende middel te veroorzaken moet één of andere methode worden gebruikt om het atoomsysteem op te wekken om het aantal deeltjes in het hogere energieniveau te verhogen. Over het algemeen, kan de gaslossing worden gebruikt, en de elektronen met kinetische energie worden gebruikt om middelgrote atomen op te wekken, die elektroopwinding wordt genoemd; de gepulseerde lichtbronnen kunnen ook worden gebruikt om het werkende middel te verlichten, dat optische opwinding wordt genoemd; er is thermische opwinding, chemische opwinding, etc. De diverse aansporingsmethodes worden visueel genoemd pompend of pompend. om laseroutput onophoudelijk te verkrijgen moet het onophoudelijk „worden gepompt“ om meer deeltjes hogere energieniveaus te houden dan deeltjes lagere energieniveaus.

3. Concentratiesysteem

De condenserende holte heeft twee functies, moet men de pompbron en het werkende middel effectief koppelen; andere moet de distributie met de pomp lichte dichtheid op het lasermateriaal bepalen, daardoor beïnvloedend de uniformiteit, de divergentie en de optische vervorming van de outputstraal. De werkende vloeistof en pompbron is geïnstalleerd in de concentratiekamer, zodat beïnvloedt de kwaliteit van de concentratiekamer direct de efficiency en het werk prestaties van de pomp. De elliptische cilindrische condensatorholte is de het meest meestal gebruikte kleine laser in vaste toestand.

4. Optische holte

Samengesteld uit een totale bezinningsspiegel en een gedeeltelijke bezinningsspiegel, is het een belangrijk stuk van een laser in vaste toestand. Naast het verstrekken van positief koppelt optisch terug om de laser te houden onophoudelijk oscillerend om bevorderde emissie te vormen, beperkt de optische resonerende holte ook de richting en de frequentie van de oscillerende straal om hoge monochromaticity en hoge gerichtheid van de outputlaser te verzekeren. De eenvoudigste en het meest meestal gebruikte optische resonator voor lasers in vaste toestand is samengesteld uit twee vliegtuigspiegels (of sferische die spiegels) tegenover elkaar worden geplaatst.

5. Koel en filtrerend systeem

De koel en filtrerende systemen zijn essentieel hulpmateriaal voor lasers. De lasers in vaste toestand veroorzaken ernstigere thermische gevolgen tijdens verrichting, zodat het koelen worden de maatregelen gewoonlijk getroffen. Het belangrijkste doel is het laser werkende materiaal, het pompsysteem en de concentrerende holte te koelen om het normale gebruik van de laser en de bescherming van het materiaal te verzekeren. Het koelen de methodes omvatten het vloeibare koelen, gas het koelen en geleiding het koelen, maar de wijdst gebruikte methode is het vloeibare koelen. om een laserstraal met hoge monochromaticity te verkrijgen, speelt het filtersysteem een zeer belangrijke rol. Het filtersysteem kan het grootste deel van het pomplicht en wat ander interferentielicht uit filtreren, zodat de outputlaser een zeer goede monochromaticity heeft.

Bartijd : 2021-09-09 09:50:06 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Riselaser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex Ren

Tel.: 008613924641951

Fax: 86-755-2750-2701

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)