Thuis Nieuws

Alle-rounder-helemaal in PCB-Productie-UVlaser

Certificaat
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor verpakking. Uw pakketten worden goed ontworpen en zorgvuldig voorbereid. Kijkt fijn!

—— Gustavo

Dank u, Zoe. Ik liet u enkel het weten ik citeerde rond 5 mensen over laserbron. Er waren goedkopere aanbiedingen maar ik kies u uiteindelijk. Ik houd van uw bedrijf vooral de dienst.

—— Kampioen

De goed gebouwde machine kijkt stevig…. als het!

—— Stefano

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Alle-rounder-helemaal in PCB-Productie-UVlaser
Laatste bedrijfsnieuws over Alle-rounder-helemaal in PCB-Productie-UVlaser

3W, 5W, 10W, 15W, 20W, 30W… Het vermogen van UVlasers is ook hetzelfde als vezellasers, dat constant door heeft gebroken. Met de verhoging van macht, zijn de toepassingsgebieden van ultraviolette lasers met vele prestatiesvoordelen zoals smalle impulsbreedte, veelvoudige golflengten, grote outputenergie, hoge piekmacht en goede materiële absorptie breder en breder geworden.

De ultraviolette lasers worden niet alleen wijd gebruikt, maar ook in de fijne verwerking van diverse materialen zoals plastieken, glas, metalen, keramiek, PCBs, dekkingsfilms, siliciumwafeltjes, enz., gebruikt maar ook voor veelvoudige productie van één enkel materieel Proces diep gebruikt. Nemend PCB die, worden de ultraviolette lasers gebruikt in veelvoudige processen zoals knipsel, ets, en boring als voorbeeld vervaardigen.

laatste bedrijfsnieuws over Alle-rounder-helemaal in PCB-Productie-UVlaser  0

1. PCB-knipsel
Bij het behandelen van filmknipsel, PCB-massaknipsel en demontage die (één enkele kringsraad verwijderen uit het paneel), zijn de UVlasers momenteel de beste keus.
De dekkingsfilm vormt het het isoleren gebied tussen de assemblagecomponenten van de multilayer kringsraad, die voor milieuisolatie en elektroisolatie wordt gebruikt, en beschermt breekbare leiders. Het moet volgens een specifieke vorm worden gesneden, en het gebruik van een fijne ultraviolette laser kan vermijden schadelijk het versiedocument, zodat de gevormde behandelende film gemakkelijk van het versiedocument kan worden gescheiden. Het flexibele of stijf-flex PCB-materiaal is zeer dun. De UVlaser kan niet alleen de invloed van mechanische spanning elimineren die tijdens het demontageproces wordt geproduceerd, maar ook zeer de invloed van thermische spanning verminderen.

 

2. PCB ets
Het proces van PCB van lege raad aan het tonen van kringspatroon is ingewikkeld en vereist etsend. Vergeleken met de chemische ets van de methode van het patroonplateren, ultraviolet is de laser ets sneller en milieuvriendelijker. Tegelijkertijd, kan de UVgrootte van de laservlek 10μm bereiken, en de etsnauwkeurigheid is hoger.

laatste bedrijfsnieuws over Alle-rounder-helemaal in PCB-Productie-UVlaser  1

3. PCB-boring
Multi-layer PCBs wordt gemaakt van samengestelde materialen door hete samen te gieten om semi-genezen delen te vormen, die gemakkelijk zijn te scheiden wanneer blootgesteld aan hoge temperaturen. De UVlaser met de reputatie van „koude“ verwerking kan daarom zijn spieren buigen. De ultraviolette lasertechnologie wordt wijd gebruikt in de productie van micropores met een diameter van minder dan 100μm. Met het gebruik van miniatuurschakelschema's, kan de poriediameter zelfs minder dan 50μm zijn. De ultraviolette lasertechnologie veroorzaakt zeer hoge opbrengsten wanneer het maken van gaten met een diameter van minder dan 80μm.
om de toenemende vraag voor micro-gat productiviteit te ontmoeten, zijn vele fabrikanten begonnen dubbel-hoofd UVlaser boorsystemen te introduceren.

Bartijd : 2020-09-10 19:04:57 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Riselaser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex Ren

Tel.: 008613924641951

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)