Thuis Nieuws

Picoseconde VERSUS de machine van de Nanosecondelaser

Certificaat
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor verpakking. Uw pakketten worden goed ontworpen en zorgvuldig voorbereid. Kijkt fijn!

—— Gustavo

Dank u, Zoe. Ik liet u enkel het weten ik citeerde rond 5 mensen over laserbron. Er waren goedkopere aanbiedingen maar ik kies u uiteindelijk. Ik houd van uw bedrijf vooral de dienst.

—— Kampioen

De goed gebouwde machine kijkt stevig…. als het!

—— Stefano

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Picoseconde VERSUS de machine van de Nanosecondelaser
Laatste bedrijfsnieuws over Picoseconde VERSUS de machine van de Nanosecondelaser

 

Hebben de picoseconde gepulseerde lasers meer voordelen over de lasers van de nanosecondevezel in een brede waaier van industriële micromachining toepassingen. In het bijzonder, zij op gewezen er dat het bijna geen hitte-beïnvloede streek heeft en een brede waaier van materialen, zelfs die kan behandelen die in de zichtbare en near-infrared lichte gebieden transparant zijn. Nochtans, in de vroege dagen, hadden de picosecondelasers praktische parameters voor praktische toepassingen in vele productiemilieu's niet. En nu kan een nieuwe generatie van industriële picosecondelasers de voordelen van deze technologie realiseren.

laatste bedrijfsnieuws over Picoseconde VERSUS de machine van de Nanosecondelaser  0

Micro-machinaal bewerkt richt gewoonlijk micron-vlakke het machinaal bewerken vereisten, zoals gaten en groeven, terwijl het vermijden van thermische schade aan het omringen van materialen. Met andere woorden, het doel om micromachining is fijne en schone besnoeiingen met minimale hitte-beïnvloede streken te verkrijgen.

Er zijn twee basismechanismen voor precisieboring die, die of met laser ritsen snijden. Vele traditionele toepassingen baseren zich hoofdzakelijk op infrarode en zichtbare lichte Q-switched lasers. Hun impulsbreedte is in de waaier van tientallen nanoseconden, en het materiaal wordt verwijderd door fotothermische actie (zie Figuur 1). In dit geval, is de geconcentreerde laserstraal een gesloten, met hoge intensiteit hittebron, die snel het doelmateriaal zal verwarmen en uiteindelijk het zal laten verdampen.

Bartijd : 2021-09-07 16:17:39 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Riselaser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex Ren

Tel.: 008613924641951

Fax: 86-755-2750-2701

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)