Thuis Nieuws

Verwerkingsprincipe van de Technologie van het Laserlassen

Certificaat
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
China Riselaser Technology Co., Ltd certificaten
Klantenoverzichten
Dank voor verpakking. Uw pakketten worden goed ontworpen en zorgvuldig voorbereid. Kijkt fijn!

—— Gustavo

Dank u, Zoe. Ik liet u enkel het weten ik citeerde rond 5 mensen over laserbron. Er waren goedkopere aanbiedingen maar ik kies u uiteindelijk. Ik houd van uw bedrijf vooral de dienst.

—— Kampioen

De goed gebouwde machine kijkt stevig…. als het!

—— Stefano

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Verwerkingsprincipe van de Technologie van het Laserlassen
Laatste bedrijfsnieuws over Verwerkingsprincipe van de Technologie van het Laserlassen

De laserstraling verwarmt de te verwerken oppervlakte, en de oppervlaktehitte verspreidt aan de binnenkant door hittegeleiding. Door de breedte van de laserimpuls, de energie, de piekmacht en herhalingsfrequentie en andere laserparameters te controleren, wordt het werkstuk gesmolten om een specifieke gesmolten pool te vormen.

 

Het laserlassen kan door ononderbroken of gepulseerde laserstraal worden gerealiseerd. Het principe van laserlassen kan in het lassen van de hittegeleiding en lassen van de laser het diepe penetratie worden verdeeld. De machtsdichtheid is minder dan 10 W/cm2 voor het lassen van de hittegeleiding. Op dit ogenblik, is de penetratiediepte ondiep en de lassensnelheid is langzaam; wanneer de machtsdichtheid groter is dan 10 W/cm2, wordt de metaaloppervlakte in een nis gezet in „gaten“ door te verwarmen, vormt diep penetratielassen. Het heeft de kenmerken van snelle lassensnelheid en grote beeldverhouding.

laatste bedrijfsnieuws over Verwerkingsprincipe van de Technologie van het Laserlassen  0

De technologie van het laserlassen wordt wijd gebruikt op high-precision productiegebieden zoals auto's, schepen, vliegtuigen, en hoge snelheidsspoorwegen. Het heeft een significante verbetering aan de levenskwaliteit van mensen gebracht en de industrie van het huistoestel in de era van precisie productie geleid.

 

Vooral nadat 42 meten heeft de naadloze lassentechnologie die door Volkswagen wordt gecreeerd zeer de integriteit verbeterd en de stabiliteit van het autolichaam, de belangrijke Groep van het bedrijfhaier van het huistoestel lanceerde voornaam de eerste wasmachine die met technologie van het laser de naadloze lassen wordt geproduceerd. De geavanceerde lasertechnologie kan het leven van de mensen helpen heeft gebracht enorme veranderingen.

Bartijd : 2020-09-03 15:05:31 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Riselaser Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Alex Ren

Tel.: 008613924641951

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)