Laser licht connector: Hoe het enorme verbindingsprobleem op te lossen?

June 24, 2024

Laserlassen is een zeer nauwkeurige en efficiënte methode die veel wordt gebruikt in de industrie.

 

De Commissie heeft in haar advies over het voorstel voor een richtlijn van de Raad tot wijziging van Verordening (EEG) nr.

 

De volgende parameters zijn gedetailleerd beschreven voor het gebruik van geschikte hulpmiddelen, het optimaliseren van het ontwerp van de laskop, enz.

 

Verklaringen van deze oplossingen.


Ten eerste kan de hogetemperatuur lassen worden gebruikt om grote lasproblemen op te lossen.

 

Het is de bedoeling om de band te versterken door de band efficiëntie te verhogen en de bandtijd te verlengen om ervoor te zorgen dat de band zal duren.

 

de verbindingssnelheid of -tijd, kan de verbindingsenergie worden verhoogd en kan het verbindingsgebied voldoende worden verwarmd, waardoor een goede

 

verbindingseffect.


Daarna kan men passende ondersteunende materialen gebruiken om grotere problemen op te lossen.

 

Het gebruik van thermische olie kan bijvoorbeeld aan beide zijden van de band worden aangebracht.

 

Het is mogelijk om de warmte van het gewricht te overbrengen en het temperatuurverschil tussen de twee zijden van het gewricht te verkleinen.

 

met behulp van een verwarmingsinstallatie, zoals vulstoffen, smeermiddelen enz., om de vloeibaarheid van vloeibaar metaal tijdens het lasproces te verbeteren en het aantal kleine scheuren en

 

defect.


Bovendien is een geoptimaliseerd kopontwerp ook een belangrijke methode om het grote verschil in koppelingsproblemen op te lossen.

 

Het hoofdontwerp kan het buigingsverschil tussen materialen verminderen en de bindmassa verhogen.

 

De overlay kan een vlok van hetzelfde materiaal zijn.

 

Het is mogelijk om de vorm en de grootte van het materiaal te optimaliseren, zodat de splijtings- en contactprestaties van de splijtstof kunnen worden verbeterd.

 

Het hoofd, selecteer het juiste type hoofd, maak de krachtverdeling van het hoofd en het hitte-invloedgebied uniformer en verminder de kracht

 

concentratie en vorm bij aansluiting.


Bovendien kunt u ook gebruikmaken van geavanceerde automatiseringsapparatuur, zoals hulpverbindingsmachines, om grotere verbindingsproblemen op te lossen".

 

De verbindingsmachine heeft de kenmerken van hoge precisie en hoge mate van automatisering.

 

begin

 

Het kan ook de verbindingsparameters in de praktijk controleren en controleren en de flexibiliteit en consistentie van de verbinding garanderen.

 

Met behulp van een lasmachine kunt u de diameter van het laspad en de lassnelheid nauwkeurig regelen, waardoor het lasproces stabieler wordt

 

en het effect van het materiaal op de laskwaliteit verminderen.


Zoals hierboven vermeld, kunnen de verbindingsproblemen die aanzienlijk verschillen van de overeenkomstige materialen worden opgelost door de

 

verbindingstechnische parameters, met behulp van geschikte hulpmiddelen, het optimaliseren van het verbindingsontwerp en het gebruik van geavanceerde automatisering

 

Deze methoden kunnen de kwaliteit van het contact effectief verbeteren en de haalbaarheid en consistentie van het contact waarborgen.

 

Het is de verwachting dat de ontwikkeling en vooruitgang van de ultrafijne bedradingstechnologie nog meer innovaties en doorbraken zal opleveren.

 

In de toekomst zullen er meer toepassingen zijn die effectievere oplossingen bieden voor een breed scala aan bedradingsproblemen.